[themeone_section type=”boxed” bgcolor=”” txtcolor=”” decotop=”” decobot=””]

[themeone_spacer height=”40px” class=””]
[themeone_header type=”h1″ txtalign=”txt-left” subtitle=”” txtcolor=”” decor=”” decorcolor=”” decorheight=”2px”]
over de Thallia groep
[/themeone_header]
[themeone_spacer height=”60px” class=””]
[themeone_two_thirds txtalign=”txt-left” boxed=”” padding=”” color=”” last_column=”” anim=”” delay=”0ms”]

[themeone_icon_txt title=”wie” size=”fa-4x” position=”left” spinning=”” anim=”” iconbg=”” bgcolor=”second-bgcolor” bganim=”” color=”accent-color1″ icon=”general-information”]
De Thallia groep is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen projectontwikkelaar Smolenaers groep en architectenbureau Beelen CS architecten, aangevuld met een groep van specialisten uit het gezamenlijke netwerk. De combinatie van ontwikkelaar en architect geeft een efficiënte en realistische kijk op mogelijkheden in de planfase.
[/themeone_icon_txt]

[themeone_icon_txt title=”wat” size=”fa-4x” position=”left” spinning=”” anim=”” iconbg=”” bgcolor=”” bganim=”” color=”accent-color1″ icon=”general-games-ios”]
De Thallia groep adviseert vanaf idee tot en met realisatie van een project. We genereren ideeën, onderzoeken mogelijkheden met bijbehorende exploitatieplannen en brengen zo haalbaarheid in kaart. We toetsen plannen op regelgeving, beleid, politieke wil en sentimenten vanuit de buurt of omgeving.

In de planfase moet van veel verschillende partijen groen licht komen alvorens er zekerheid is of een plan levensvatbaar is.

Wanneer alle lichten op groen staan, hebben we de capaciteit in huis om een plan tot een ontwerp uit te werken, vergunningen te verzorgen en als ontwikkelaar een plan te realiseren.
[/themeone_icon_txt]

[themeone_icon_txt title=”hoe” size=”fa-4x” position=”left” spinning=”” anim=”” iconbg=”” bgcolor=”” bganim=”” color=”accent-color1″ icon=”general-cogs”]
Belangrijke eigenschap van de Thallia groep bij een ontwikkeling is het plaatsvervangend vervullen van de opdrachtgeversrol met een regiefunctie voor het totale project.
Hierdoor is het mogelijk daar waar nodig specifieke kennis en know-how in te zetten en door de centrale coördinatie is efficiency gegarandeerd en worden de doelstellingen voortdurend bewaakt.
[/themeone_icon_txt]

[themeone_icon_txt title=”partners” size=”fa-4x” position=”left” spinning=”” anim=”” iconbg=”” bgcolor=”” bganim=”” color=”accent-color1″ icon=”general-chats”]
Wij voeren onze projecten uit met betrouwbare partners binnen een uitgebreid netwerk van benodigde disciplines en dit alles in een open verstandhouding tussen alle partijen.

Op het gebied van architectuur, ontwerp, bouwkundig advies, herontwikkeling, stedenbouw en interieurontwerp hebben wij zelf de specialistische kennis en deskundigheid in huis.

Ook werken wij samen met de diverse betrokken overheidsinstellingen, zowel gemeentelijk als provinciaal, als ook met mogelijke subsidieverleners.
[/themeone_icon_txt]

[themeone_icon_txt title=”resultaat” size=”fa-4x” position=”left” spinning=”” anim=”” iconbg=”” bgcolor=”” bganim=”” color=”accent-color1″ icon=”general-checkbox”]
Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat snel inzicht en duidelijkheid te verkrijgen in de haalbaarheid, het draagvlak en de uiteindelijke exploitatie van onze plannen en voorstellen.

Door onze werkwijze wordt een ontwerp mooier, interessanter en duurzamer door recht te doen aan de kernkwaliteiten en het verhaal van het object.
[/themeone_icon_txt]

[/themeone_two_thirds]
[themeone_one_third txtalign=”txt-left” boxed=”” padding=”” color=”” last_column=”true” anim=”” delay=”0ms”]

[themeone_widget widget=”themeone_related_posts_widget” instance=”title=recente berichten” /]

[/themeone_one_third]

[themeone_spacer height=”60px” class=””]
[/themeone_section]